top of page

Prachtige spiegels op maat in Limburg & Vlaams-Brabant! 

Spiegels van kwalitatief glas in verschillende uitvoeringen en afwerkingen

Bij Glas Claes bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaand glaswerk, zoals spiegels perfect op maat gesneden. Ons familiebedrijf is actief sinds 1971 en kan terugkijken op meer dan 50 jaar ervaring met spiegels. Vakmanschap is voor ons dus geen loos begrip.

We kunnen onze spiegels plaatsen waar u maar wil. Met een combinatie van handwerk en automatische machines snijden we uw spiegel perfect op maat. Eenmaal gesneden, verzorgen we de plaatsing foutloos. Wij doen dit op basis van uw wensen en noden, en respecteren stipt alle leveringstermijnen. U bent bovendien vrij om de vorm van uw spiegel te kiezen of zelfs uw eigen ontwerp te laten creëren: elke uitvoering is voor ons haalbaar.

De afwerking van uw spiegel kan op vele manieren gebeuren. Wij kunnen voor een klassieke spiegel zorgen, maar voegen met plezier kleuren toe aan uw glaswerk. Dit doen we zowel aan de voor- als aan de achterkant van uw spiegel. Glasbewerking d.m.v. zandstralen en lakken behoren ook tot onze expertise. Zo kunnen we u steeds glaswerk met een persoonlijk en uniek karakter aanbieden.

Contacteer ons per telefoon of per e-mail voor meer informatie over onze leverbare diensten of een eerste gesprek. U bent welkom in onze showroom aan het Klaverblad te Lummen, weliswaar enkel op afspraak.

Realisatie spiegels (op maat)

Glas Claes

Tip aan verhuurders: Het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas.

Wij helpen u graag!

bottom of page