top of page
Glas Claes Lummen

Glas in alle vormen, kleuren en maten
(Limburg & Vlaams-Brabant)

PERFECT BEWERKT VOOR UW PROJECT

Bij Glas Claes vindt u een totaaloplossing voor alle glaswerken die u zoekt. Speciale wensen voor glazen deuren, wanden of trappen voor uw bouw- of renovatieproject in Limburg, Vlaams-Brabant, ...? Onze experts adviseren u grondig en helpen u om de juiste keuze te maken.


Wij beheersen alle technieken om glas te bewerken zodat het perfect in uw project past. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige bewerking, een piekfijne oplevering en een nauwkeurige plaatsing. Bovendien houden we één oog op de vlekkeloze realisatie van uw gedroomde glaswerk en één oog op uw budget.

ALLE GLASWERKEN IN LIMBURG & VLAAMS-BRABANT

Glas Claes specialiseert zich in de uitvoering van al uw maatwerk in glas. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en opdrachten over glaswerken. Limburg, Vlaams-Brabant,... is vooral ons werkterrein en we streven bij elk project naar een volledige klanttevredenheid.

Bel of mail ons voor topkwaliteit in maatwerk. U kunt bij ons terecht voor:

  • versnijden

  • slijpen

  • boren

  • zandstralen

  • verlijmen

  • lakken

GLAS LATEN ZANDSTRALEN EN LAKKEN IN HEEL VLAANDEREN

U zoekt een professionele onderneming in glaswerken die een unieke blikvanger in glas kan creëren voor uw woning? Ontdek dan onze diensten voor het zandstralen of lakken van glas. Een combinatie van ambachtelijke glasvaardigheden en hoogtechnologische apparatuur zorgt voor een prachtig resultaat voor elk project. Een gezandstraalde toegangsdeur of douchedeur in glas? Of een gelakt glasraam voor in uw woonkamer?

AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

Ontdek alle mogelijkheden van bewerkt glas in alle vormen, kleuren en maten!

bottom of page