top of page

Plaatser glazen wanden op maat voor particulieren en bedrijven
(Limburg en Vlaams-Brabant)

GLAZEN WANDEN GEVEN EEN RUIMTELIJK GEVOEL IN STIJL

Glazen wanden en deuren van Glas Claes laten u toe een ruimte in te delen zonder dat u het ruimtelijk gevoel aantast. Zo maakt u in een open ruimte moeiteloos een stijlvol extra kantoor, een gang of een badkamer. Door te kiezen voor een gezandstraalde of gelakte glazen wand (op maat), creëert u bovendien privacy. Wat denkt u van onze ‘blinde’ glazen wanden? Die zijn aan één zijde doorzichtig. Een prima oplossing voor als u geen inkijk wenst, maar zelf graag het overzicht bewaart. Wij plaatsen deze al meer dan van 50 jaar in Limburg & Vlaams-Brabant.

EINDELOOS VEEL TOEPASSINGEN VOOR UW GLAZEN WANDEN

Met de glazen wanden van Glas Claes hoeft u geen compromissen te sluiten. Elke glazen wand is maatwerk. U kan ongelimiteerd variëren met verschillende formaten en afwerkingen. Zo kan u opteren voor een enkele, open wand, maar ook voor een gesloten constructie die wordt afgewerkt met een glazen deur op maat. Glas Claes realiseert zowel uw ontwerpen als die van uw architect. Uiteraard hebben we, dankzij onze jarenlange expertise, een ruim scala aan eigen ontwerpen waaruit u kan kiezen.

VEILIGHEID EN ESTHETIEK

De glazen wanden van Glas Claes zijn niet alleen echte eyecatchers voor uw interieur, uw kantoor of uw winkel, er is ook aan de veiligheid gedacht. Onze wanden bestaan standaard uit gelaagd glas of veiligheidsglas. Gaat u liever nog een stapje verder? Dan zijn er ook toepassingen mogelijk met inbraakwerend glas.

GLAZEN WANDEN MET EEN PERSOONLIJKE SERVICE

Onze glazen wanden zijn van een uitstekende kwaliteit en worden vakkundig geplaatst. Gelukkig maar! Een glazen wand is immers tijdloos, en die duurzaamheid is dan mooi meegenomen. Heeft u toch een probleem of een kleine beschadiging? Geen nood, wij staan altijd voor u klaar en komen graag langs voor een herstelling. Dat is wat Glas Claes onder service verstaat.

iStock-652867314.jpg

DENKT U AAN EEN GLAZEN WAND VOOR IN UW WONING, WINKEL OF KANTOOR?

Neem dan contact op met Glas Claes. Wij zijn experts in glas en alle toepassingen met glas. U kiest voor kwaliteit met onze jarenlange ervaring en een zaakvoerder die mee op de werkvloer staat.

REALISATIES GLAZEN WANDEN

Glazen wanden

VRAAG NAAR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT! 

Voor alle glaswerken in Limburg, Vlaams-Brabant of daarbuiten ...

bottom of page