top of page

Rolluiken, zonwering en vliegenramen van Glas Claes in Limburg

Rolluiken: Uw ramen, doeltreffend beschermd

Glas is en blijft breekbaar materiaal, ook al worden ramen voortdurend sterker en duurzamer. Om de sterke invloed van weersomstandigheden en externe factoren op te vangen, biedt Glas Claes in Lummen (Limburg) u een uitgelezen gamma aan rolluiken aan. Onze inbouw- en voorzetrolluiken zijn personaliseerbaar op basis van uw wensen en de architectuur van uw woning.

Onze rolluiken bieden uw woning een extra barrière tegen hitte en koude. Ze versterken de isolerende kracht van ons dubbel of hoogrendementsglas doeltreffend. Bovendien vormen ze een stevige bescherming tegen ongewenste bezoekers. Zo kiest u niet alleen voor een ecologische én economische versterking van uw ramen. U kiest ook voluit voor de veiligheid van uw gezin.

Wilt u uw rolluiken automatisch neerlaten en ophalen? Geen probleem! Onze vakmannen installeren probleemloos een systeem van automatisatie voor zowel uw rolluiken als uw zonwering. Met een simpele druk op de afstandsbediening verduistert u uw woning. En dankzij een slim weekkloksysteem, stelt u uw rolluiken eenvoudig in wanneer u afwezig bent. Zo lijkt het alsof uw woning bewoond is en houdt u inbrekers op een afstand.

 

Ontdek ons assortiment vandaag nog! Maak meteen uw afspraak.

Zonwering en vliegenramen: Hou de zon én de vliegen buiten, en de gezelligheid binnen

Glazen ruimtes of accenten, zoals ruim bemeten dakramen of een stemmige veranda, geven uw woning extra cachet. Kies voor stijl met grote glaspartijen, zonder de isolatie van uw woning uit het oog te verliezen. Een intelligente combinatie van hoogrendementsglas en zonwering biedt u het beste van beide werelden: een overvloed aan licht én een aangename woontemperatuur.

 

Glas Claes (Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel of daarbuiten ...) biedt u een prachtig aanbod

  • zonwering

  • screens

  • zonnetenten

  • verandazonwering

 

Dankzij onze vliegenramen op maat zorgt u er bovendien voor dat beestjes geen kans krijgen om uw woning binnen te dringen. U laat zorgeloos uw ramen en deuren openstaan bij een heerlijk briesje en wordt achteraf niet geconfronteerd met vervelend gezoem.

 

Contacteer ons vandaag nog voor op maat gemaakte zonwering, vliegenramen en rolluiken van topkwaliteit!

Glas Claes

Tip aan verhuurders: Het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas.

Wij helpen u graag!

bottom of page