top of page

Glas zoals ú dat wilt, bij Glas Claes. Ontdek ons assortiment!

Uitgebreid gamma glassoorten, absolute kwaliteit

Glas Claes biedt u een ongeëvenaard gamma aan glassoorten, die door onze professionals worden geleverd en geplaatst zoals het hoort. Wilt u ontdekken welk glas perfect past bij uw bouw- of renovatieplannen? Maak dan een afspraak met één van onze experts en maak de juiste keuze.

 

Of u nu wilt kiezen voor optimale veiligheid (met gelaagd, inbraakwerend of gewapend glas) of voor pure stijl (met gezandstraald glas of glas in lood), bij Glas Claes vindt u alles wat u nodig hebt voor een prachtig resultaat. Al onze materialen blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. En dankzij ons grondige advies en een professionele plaatsing, kunt u er jarenlang van genieten.

 

Maak meteen uw afspraak!

Ruime keuze, perfect maatwerk

U kunt bij Glas Claes in Lummen (Limburg) terecht voor een groot aanbod aan glaswerk. Daarnaast zijn we dé specialisten bij uitstek voor glaswerk op maat in Limburg en Vlaams-Brabant. Kom langs na afspraak en ontdek alle mogelijke soorten glaswerk, zoals onder meer:

enkel glas

Bruikbaar voor oneindig veel toepassingen in en rond uw woning. Een stijlvolle glaswand of een strategisch geplaatst raam in uw binnenmuur? Ons enkel glas is verkrijgbaar in diktes van 3, 4, 6, 8, 10 en 12 millimeter

bedrukt glas

Geef uw woning een stijlvolle toets met een stijlvol accent. Ons bedrukt glas is verkrijgbaar in verschillende motieven (sablé, océanic en martelé) en diverse diktes.

gezuurd glas

Kiezen voor licht én privacy doet u met gezuurd glas van Glas Claes in Lummen. U hebt de keuze uit verschillende diktes.

gezandstraald glas

Ons gezandstraald glas laat u toe om de inkijk in uw woning strategisch te verhinderen, zonder in te boeten aan lichtinval. Ontdek het vandaag nog!

gewapend glas

Absolute veiligheid, zonder te vervallen in beton en een bunkergevoel? Ons gewapend glas is ijzersterk en opgebouwd uit kwaliteitsglas van wel 6 millimeter dik.

gelaagd glas (ook matte uitvoering)

Gelaagd glas leent zich tot diverse toepassingen en blinkt uit in stevigheid. Ons gelaagd glas is verkrijgbaar in diktes van 33.2, 44.2 en 55.2 millimeter. Het is bovendien ook verkrijgbaar is een matte uitvoering (van 33.2 en 44.2 millimeter dik).

spiegels op maat

Al onze spiegels hebben een dikte van 4 of 6 millimeter en worden op maat voor u gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals helder, brons, grijs en antiek.

gelakt glas

Gelakt glas is onmisbaar in een modern interieur. Het geeft een futuristische toets aan uw woning én is bijzonder onderhoudsvriendelijk. U vindt het bij Glas Claes in de meest uiteenlopende kleuren.

glas in lood

Glas Claes

Tip aan verhuurders: Het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas.

Wij helpen u graag!

bottom of page