top of page

Uw ervaren leverancier van glazen deuren in Limburg en Vlaams-Brabant 

Stap binnen in de wondere wereld van glazen deuren

Glas Claes is al ruim 50 jaar uw expert in glazen deuren. U kunt bij ons terecht voor simpele, gewone glazen deuren, maar ook voor creatieve ontwerpen met gezandstraald of gelakt glas. U kunt kiezen voor één van onze eigen ontwerpen of zelf uw idee vorm laten geven.

Voor glazen deuren werken met:

  • gelaagd glas

  • gehard glas

  • veiligheidsglas

  • inbraakwerend glas (indien nodig)

 

Wij creëren zowel binnen- als buitendeuren in verschillende glassoorten. Of het nu is voor uw privéwoning of voor een kantoor of winkel, onze deur staat altijd voor u open. Wij voeren met zorg alle herstellingen uit, zoals glasschade aan de voordeur na een inbraak.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor de creatie of herstelling van uw glazen deur? 

Contacteer ons meteen en wij maken een gratis offerte.

Glazen deuren: Kwaliteit en service troef

Wij zijn een bedrijf dat uw mening belangrijk vindt. Wij doen er alles aan om een uitmuntende service te bieden zodat u een tevreden klant bent. Wij beschikken over een team van gemotiveerde vaklui die van uw glazen deur een eyecatcher maken. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken dan ook enkel en alleen met topmaterialen.

Wilt u voor uw woning of bedrijf een glazen deur laten installeren of herstellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij geven met alle plezier gespecialiseerd adviesen een gratis prijsopgave.

Glazen binnendeuren

Glazen buitendeuren

Glas Claes

Tip aan verhuurders: Het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas.

Wij helpen u graag!

bottom of page