top of page

Douchedeuren en -wanden op maat in Limburg & Vlaams-Brabant! 

Een strakke douche op maat

Een glazen douche is een reële opwaardering van uw badkamer. Het geeft uw badkamer cachet en biedt u de mogelijkheid om de douche te creëren die ú wil. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en houdt u uw badkamer licht en luchtig. Glas is een erg elegant en duurzaam materiaal dat beschikbaar is in verschillende afwerkingen en glassoorten. Zo kan u opteren voor:

  • een douche uit helder glas

  • een douche uit gezandstraald glas

  • een douche uit mat glas

  • een douche uit gekleurd glas

Persoonlijk advies

Glas Claes heeft veel ervaring in het realiseren en plaatsen van glazen douches over heel Limburg, Vlaams-Brabant. We geven u graag persoonlijk advies over wat de meest geschikte configuratie is voor badkamer. Elke glazen douche van Glas Claes is maatwerk. U heeft met andere woorden de volledige vrijheid in het ontwerp van uw douche. Naast het soort glas, heeft u de keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de douchewanden en de douchedeur. Of misschien kiest u wel voor een inloopdouche zonder deur? We helpen u een gefundeerde keuze te maken en lichten graag de voor- en nadelen van elk systeem toe. Daarom is ons advies zo waardevol!

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

In tegenstelling tot wat sommigen denken, is een glazen douche erg onderhoudsvriendelijk. Dat geldt zeker met onze onderhoudstips die u standaard krijgt bij elke plaatsing. Zo blijft uw douche er na jaren nog even stralend uitzien als na de plaatsing. Dat moet ook, want een glazen douche is zo goed als onverslijtbaar. Elke glazen douche van Glas Claes wordt uitgevoerd in gelaagd glas of veiligheidsglas. Uw douche staat dus als een huis.

Een kwalitatief resultaat, door vakmannen geplaatst

Een glazen douche is een kwalitatief product dat door Glas Claes vakkundig wordt geplaatst. Onze professionele medewerkers hebben ervaring én de zaakvoerder staat mee op de werkvloer. Dat betekent voor u als klant een extra garantie dat de kwaliteit wordt bewaakt. Bovendien heeft u één aanspreekpunt en zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten. Dat is historisch zo gegroeid en dat willen we als familiebedrijf graag zo houden.

Ziet u ter inspiratie graag enkele voorbeelden van glazen douches? Contacteer ons dan gerust voor een afspraak. Wij investeren zoveel mogelijk tijd in de kwaliteit van onze realisaties en plaatsingen. Daarom is onze showroom enkel geopend op afspraak. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u. Glas Claes is hoofdzakelijk actief in Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel of daarbuiten ...

Realisaties douchewanden en douchedeuren

Glas Claes

Tip aan verhuurders: Het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas.

Wij helpen u graag!

bottom of page